Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kaznena prijava protiv učenika koji je pogodio kamenom učenicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Protiv malololjetnog učenika Prometno- tehničke škole u Šibeniku osumnjičenom da je počinio teško kazneno djelo iz nehaja bit će podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Šibeniku.

Maloljetnik se sumnjiči da je u ponedjeljak u dvorištu šibenske Gimnazije Antuna Vrančića, u kojoj se nalazi i Prometno-tehnička škola, bacio kamen te nehotice teško ozlijedio 16-godišnju učenicu gimnazije iz Vodica. Njoj je, naime, kamen pao na glavu te je zadobila frakturu lubanje.

Pročitajte i ovo Dojava iz škole - 2 Dojava škole Dječak prijetio učenicima u školi: Policija mu u kući pronašla oružje Ilustracija Nesuđeni umjetnik Incident u Muzeju umjetnosti: Zaposlenik objesio svoju sliku

Istragom je utvrđeno da je maloljetni učenik za vrijeme velikog odmora šaleći se sa svojim društvom podigao kamen, za koji je istražni sudac kasnije utvrdio da je teži od jednog kilograma, te ga bacio, ali bez namjere da koga pogodi. No kamen se otkotrljao niz padinu i pao na glavu učenici te ju slučajno teško ozlijedio, ističu u šibenskoj policiji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene