Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kaznena prijava protiv svata koji je prouzročio požar u Dućama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Protiv Marija Grabovca koji je u subotu ispalivši svijetleću raketu na svadbi u Omišu prouzročio požar u Dućama, podnesena je kaznena prijava zbog dovođenja u opasnost života i imovine.

Veliki požar koji je u subotu planuo u Dućama kod Omiša, a u kojemu je izgorjelo 280 hektara borove šume i poljoprivrednih površina, izazvala je signalna raketa koju je ispalio 28-godišnji Mario Grabovac iz Splita. 

Pročitajte i ovo Ispisana informacija za prijavu boravišta Bijesan na sustav Pismo ministru i policiji koje će postati viralno: "Pokušat ću objasniti govnariju…" Ilustracija Nova generacija oružanih sustava Rusija upotrijebila novo moćno oružje: Putuje devet puta brže od zvuka, a domet joj je 1000 kilometara

On se istu večer sam prijavio omiškoj policiji, a sinoć je priveden u istražni centar Županijskog suda u Splitu.

Istražni sudac Slavko Lozina rekao je da je Mario Grabovac priznao djelo te je protiv njega podnesena kaznena prijava zbog dovođenja u opasnost života i imovine, a s obzirom na njegovo priznanje pušten je da se brani sa slobode.

Požar u Dućama ugašen je izuzetnim naporom vatrogasaca bez pomoći kanadera. 

Zbog velike bure gorio je u dužini od pet kilometara skoro do samoga Omiša, a proširio se i na Dugi Rat, Jesenice i Tugare.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene