Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pobjegla od kuće

Kaznena prijava protiv mladića zbog seksa s 13-godišnjakinjom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tri dana nakon što su roditelji sa zagrebačkog područja prijavili nestanak 13-godišnjakinje, djelatnici PU virovitičko-podravske pronašli su djevojčicu u Pitomači, u kući njezinog 19-godišnjeg mladića s kojim je stupila u spolne odnose.

Roditelji nestale djevojčice sumnjali su da se njihova kći skriva kod mladića jer je i prije s njim pokušavala pobjeći. Nakon što je policija pronašla 13-godišnjakinju, ona je u društvu majke priznala da je s 19-godišnjakom u utorak dragovoljno stupila u spolni odnos. 'Djevojčica je u nazočnosti majke pregledana u virovitičkoj bolnici, a protiv 19-godišnjaka, koji je policiji trenutno nedostupan, slijedi kaznena prijava zbog spolnog odnosa s djetetom', potvrdio je Josip Štajdohar, glasnogovornik PU virovitičko-podravske. Neslužbeno se doznaje da se radi o mladim Romima koji tradicionalno iznimno mladi stupaju u spolne odnose.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ispitano 2.000 učenika srednjih škola Čak 90 posto učenika imalo je rizičan spolni odnos! Slika nije dostupna Kamo je nestao spolni odgoj?! Žele spolni odgoj: Trećina tinejdžera ne koristi kondome

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene