Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odavanje službene tajne

Kukrika odavao tajne svojoj supuruzi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Utvrđena je osnovana sumnja da je Ivan Kukrika počinio kazneno djelo odavanja službene.

Dubrovačko-neretvanska Policijska uprava u suradnji s državnim odvjetništvom dovršila je kriminalističko istraživanje kojim je utvrđena osnovana sumnja da je 51-godišnji policijski službenik Ivan Kukrika počinio kazneno djelo odavanja službene tajne te će protiv njega biti podnesena kaznena prijava redovitim putem, stoji u priopćenju PU-a.

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi policija objavila detalje Dvojica maloljetnika koja su pretukla trećeg u Lapadu završila u pritvoru Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi Video se brzo proširio Dubrovačka policija reagirala nakon snimke brutalne tučnjave: Uhićena dvojica maloljetnika

Kukrika, načelnik Operativno-komunikacijskog centra i negdašnji glasnogovornik PU-a, suspendiran je prije nekoliko dana s dužnosti te je protiv njega pokrenut stegovni postupak. Osumnjičen je da je odavao povjerljive podatke neovlaštenoj osobi, u ovom slučaju svojoj supruzi.

Protiv 51-godišnjeg policijskog službenika dubrovačko-neretvanske Policijske uprave bit će podnesena kaznena prijava zbog odavanja službene tajne, priopćila je glasnogovornica te policijske uprave Marija Gjenero.

Policija nije navela ime ni inicijale policijskog službenika, no, kako ovih dana izvješćuju mediji, riječ je o bivšem glasnogovorniku dubrovačke-neretvanske Policijske uprave Ivanu Kukriki koji je do suspenzije ovih dana obnašao dužnost načelnika Operativno-komunikacijskog centra te policijske uprave. Kaznena prijava podnijet će se redovitim putem, izvijestila je Gjenero. (Hina)

>> Suspendiran bivši glasnogovornik dubrovačke policije

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene