Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Ljubavni trokut

Kaznena prijava policajcu koji je istukao ženinog ljubavnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog protupravnog oduzimanja slobode kazneno je prijavljen 36-godišnji policajac Pomorske policije M.O. iz Splita, potvrdila je glasnogovornica Policijske uprave splitsko-dalmatinske Marina Kraljević Gudelj.

On je, navodi se u kaznenoj prijavi, u petak 8. svibnja oko 21,50 sati, u ulici Domovinskog rata u Splitu ušao u ford escort, vlasništvo 42-godišnjeg I.N.  iz Kaštel Gomilice koji se zaustavio na autobusnoj postaji. Kada je policajac sjeo na suvozačevo mjesto počeo je udarati I.N. kojemu je zatim naredio da sjedne na mjesto suvozača, dok je policajac započeo voziti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Obavijeni jezivim tajnama Mislite da je Bermudski trokut jedini? Donosimo 10 najmističnijih mjesta na svijetu Slika nije dostupna Istraga još uvijek traje VIDEO Što je to na nebu? 'Spor, tih i proziran trokut na niskom letu'

>>Na 'date' mu umjesto drage došao njezin suprug

Neko su se vrijeme vozili po Splitu, kada su stigli do Krležine ulice policajac je malo usporio vožnju što je iskoristio I.N. i iskočio iz automobila. I.N. je odmah otišao u policijsku postaju i slučaj prijavio. Inače, muškarac je u napadu zadobio lakše tjelesne ozljede, a njegov je automobil pronađen u ulici Domovinskog rata. Marina Kraljević Gudelj kaže da će protiv policajca bit pokrenut stegovni postupak. Neslužbeno se doznaje da je je riječ o 'ljubavnom trokutu'.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene