Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na mjestu preminuo

Strava na cesti: Mladića (27) pregazila dva automobila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Teške nesreće na hrvatskim cestama. U Starom Gracu kod Pitomače dva su automobila prešla preko mladića (27) koji je od ozljeda preminuo. A u nesreći u Kaštel Starom poginuo je pješak kada je kamion naletio na njega.

U prometnoj nesreći noćas oko 2 sata u Kaštel Starom poginuo je pješak na kojeg je naletio kamion, doznaje se u splitskoj policiji. Pješak, čiji identitet za sada nije objavljen, umro je na mjestu nesreće.

Pročitajte i ovo U prometnoj nesreći u Velikoj Gorici smrtno stradao motociklist - 3 teška nesreća FOTO Stravični prizori s mjesta pogibije motociklista: Automobil završio na krovu Prometna nesreća u Maksimirskoj Problemi u prometu FOTO U sudaru automobila i teretnog vozila ozlijeđene tri osobe

>> Prometna nesreća u središtu Zagreba, ozlijeđene 3 osobe

Za vrijeme očevida promet se preusmjeravao na okolne ceste.

Teška prometna nesreća u Starom Gracu

Sinoć oko 21:40 sati u Starom Gracu dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, javlja PU virovitičko-podravska.

'Prometna nesreća se dogodila kada je 39-godišnji vozač upravljao osobnim automobilom našičkih registarskih oznaka od smjera Pitomače kroz Stari Gradac , ulicom Matije Gupca gdje došlo do udara prednjim lijevim bočnim dijelom automobila u 27-godišnjeg pješaka koji je prelazio kolnik , nakon čega je na pješaka naletio osobni automobil virovitičkih registarskih oznaka sa kojim je iz smjera Pitomače upravljao 32-godišnji vozač , koji se neposredno kretao iza osobnog automobila našičkih registarskih oznaka. U prometnoj nesreći na mjestu događaja smrtno je stradao 27- godišnji pješak', stoji u priopćenju policije.

Očevid je obavio zamjenik ODO u Virovitici u suradnji sa policijskim službenicima postaje prometne policije u Virovitici.
Slijede daljnje istražne radnje na utvrđivanju točnog uzroka prometne nesreće, javljaju iz policije. (Hina/D.B.)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene