Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U središtu grada

U teškoj prometnoj nesreći ozlijeđeno više osoba, dvije teško

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Karlovcu se tijekom popodneva dogodila prometna nesreća u kojoj je ozlijeđeno više osoba.

Na križanju ulice Ante Starčevića i Prilaza Većeslava Holjevca, u naselju Banija, oko 17:00 sati došlo je do prometne nesreće, potvrdila je karlovačka policija. Dugorešanin star 50 godina upravljajući Fiat Puntom, karlovačkih registracijskih oznaka, zabio se u otok, a potom u semafor, potvrdila je Tamara Grčić, glasnogovornica PU karlovačke.

Pročitajte i ovo Lana i Zayn poginuli su, majka i stariji brat bore se za život tragedija u Americi VIDEO Pijana vozačica zabila se u ljude koji su slavili dječji rođendan: Poginuli su Lana (8) i njezin brat, puno je ozlijeđenih Ilustracija OČEVID U TIJEKU Teška prometna nesreća u Karlovcu: Kod naplatnih kućica poginuo vozač automobila

U nesreći je teško ozlijeđeno dvije ljudi, među kojima i vozač. Jedna osoba je zadobila lakše tjelesne ozljede, a jedna je još uvijek na liječničkoj obradi.

Policijski očevid je još uvijek u tijeku, a nakon njega će biti poznate sve okolnosti nesreće.

Kako neslužbeno doznaje  KA portal, vozač koji je uzrokovao nesreću nepropisnim pretjecanjem pobjegao je s mjesta nesreće. Dodaje kako su Karlovčane uznemirili zvuci sirena policije i Hitne pomoći.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene