Obavijesti Video Pretražite Navigacija
pronašli ga hgss-ovci

Tragičan kraj potrage za mladićem na Mrežnici: 22-godišnjak pao sa slapa u duboku vodu i utopio se

Tragičan kraj potrage za mladićem u Mrežnici (Foto: HGSS) - 1
Tragičan kraj potrage za mladićem u Mrežnici (Foto: HGSS) - 1 HGSS
Aktualno Galerija Tragičan kraj potrage za mladićem u Mrežnici (Foto: HGSS) - 3 Tragičan kraj potrage za mladićem u Mrežnici (Foto: HGSS) - 3 Foto: HGSS Tragičan kraj potrage za mladićem u Mrežnici (Foto: HGSS) - 2 Tragičan kraj potrage za mladićem u Mrežnici (Foto: HGSS) - 2 Foto: HGSS +0 Tragičan kraj potrage za mladićem u Mrežnici (Foto: HGSS) - 1 Galerija 1/3 >>
U rijeci Mrežnici u Dobrenićima utopio se 22-godišnji mladić u nedjelju popodne. Karlovačka policija javlja da se mladić okliznuo i pao sa slapa u duboku vodu.

U nedjelju oko 14 sati u mjestu Dobrenići utopio se 22-godišnji mladić nakon što se okliznuo i sa slapa pao u duboku Mrežnicu.

Pročitajte i ovo Hrvatska Kostajnica 17.05.2023. - 63 POVIJESNI VODOSTAJI Vojska stigla u Petrinju, ojačavaju nasipe, sanirali puknuti u Sisku Izlijevanje Mrežnice - 3 kiša ne prestaje FOTO Izlila se Mrežnica, poplavljeno više obiteljskih kuća i vikendica

U potrazi za mladićem sudjelovala je i Hrvatska gorska služba spašavanja Karlovac s ronilačkim timom. Na terenu su, uz policiju, bili i djelatnici Zavoda za hitnu medicinu Karlovačke županije.

''Tim ronioca HGSS-a u veoma kratkom vremenu izašao je na teren te prema dogovorenim postupcima u najkraćem vremenskom roku pronašao tijelo nestale osobe. Ovim putem želimo izraziti iskrenu sućut obitelji'', priopćili su iz HGSS-a Karlovac.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene