Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podignuta potužnica

Karlovac: Šapiću će se suditi za teško dvostruko ubojstvo iz ljubomore!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Podignuta je optužnica za teško ubojstvo iz ljubomore Bošku Šapiću iz Topuskog, koji je u studenom, prošle godine, nožom izbo dvojicu mladića.

Karlovačko državno odvjetništvo podignulo je optužnicu protiv Boška Šapića (22) iz Topuskog za teško ubojstvo dvojice mladića iz Gvozda, Alena Horvatića i Dejana Vučkovića, u studenom prošle godine u Vojniću.

Pročitajte i ovo Privođenje: Ivica Pavlačić - Para Nepravomoćna presuda Dobio 19 godina zbog ubojstva na Lemić Brdu: "Bili ste ljuti na njihove braniteljske mirovine? Možda vam se i od alkohola o pomutio um" Bruna Papić u Sinju - 4 Sinjani nezadovoljni Ivan Bulj vraća se u Sinj? Građani ogorčeni: "To ne bi bilo pametno"

Karlovac: Ubojica dvaju mladića u čarapama stigao na sud

Državno odvjetništvo iz Karlovca objavilo jeu subotu, ne navodeći imena, da se Šapiću stavlja na teret da je 2. studenog 2013. u 22,15 sati u Vojniću, ispred ugostiteljskog objekta, zbog ljubomore izazvane ranijim odnosom njegove djevojke s njim i nakon što je nešto ranije vidio da je u lokalu zagrlio i poljubio njegovu djevojku, nožem Alenu Horvatiću (23) zadao više reznih i ubodnih rana, s ciljem da ga ubije.

Horvatić je zadobio teške i za život opasne tjelesne ozljede od kojih je iskrvario i umro.

Šapića se ujedno tereti da je istim nožem, s ciljem da liši života Dejana Vučkovića (20), koji je bio u neposrednoj blizini, ubo i njega i to u lijevu stranu vrata, čime mu je oštetio pretključnu arteriju, što je dovelo do iskrvarenja i smrti.

Šapić nakon intervencije suca dobio i cipele i nove čarape

Zbog različitih nacionalnosti počinitelja i žrtava spekuliralo se da je motiv time uvjetovan, no iz optužnice proizlazi da je istragom potvrđeno da je razlog ljubomora, odnosno optužnicom se precizira (po člancima Kaznenog zakona) da se radi o 'osveti, mržnji ili drugoj niskoj pobudi', a za što zakon predviđa najmanje deset godina zatvora ili kaznu dugotrajnog zatvora. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene