Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Problemi u prometu

FOTO U sudaru automobila i teretnog vozila ozlijeđene tri osobe

Prometna nesreća u Maksimirskoj
Prometna nesreća u Maksimirskoj DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Prometna nesreća u Maksimirskoj Prometna nesreća u Maksimirskoj Foto: DNEVNIK.hr Prometna nesreća u Maksimirskoj Prometna nesreća u Maksimirskoj Foto: DNEVNIK.hr Kolona tramvaja Kolona tramvaja Foto: DNEVNIK.hr +0 Prometna nesreća u Maksimirskoj Galerija 1/4 >>
Tri su osobe ozlijeđene u prometnoj nesreći u Maksimirskoj ulici u Zagrebu, a policija još nema informacija o težini njihovih ozljeda.

Tri su osobe ozlijeđene u sudaru automobila i teretnog vozila koji se oko 13 sati dogodio u zagrebačkoj Maksimirskoj ulici, potvrdili su za DNEVNIK.hr iz Policijske uprave zagrebačke. 

Kako doznajemo, dvije su osobe prevezene u KBC Zagreb, a jedna u bolnicu Sestara milosrdnica, no težine ozljeda još nisu poznate.

Zbog prometne nesreće na tramvajskim tračnicama u smjeru istoka tramvajske linije 4, 5, 7, 11 i 12 prometovale su skraćeno do Kvaternikova trga, a otamo su putnike do Dubrave prevozili autobusi.

Policija navodi da je tramvajski promet oko 14 sati pušten, a očevid je u tijeku.

"U tijeku je normalizacija tramvajskog prometa na Maksimirskoj cesti, nakon sudara na tramvajskim tračnicama", objavili su iz ZET-a.

Pročitajte i ovo U teškoj prometnoj nesreći u Sisku poginuo mlađi muškarac u Sisku Objavljeni detalji strašne nesreće: 18-godišnji vozač udario u ogradu i nakon prevrtanja ispao iz automobila

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene