Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ozlijeđen vozač

Kamionom u restoran: 'Mislili smo da je potres'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nesvakidašnja nesreća na staroj cesti Rijeka - Zagreb u Zdihovu u Gorskome kotaru. Tridesetak tona težak kamion s prikolicom doslovno je uletio u restoran.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća na autocesti kod Karlovca - 4 Kod Karlovca Objavljeni strašni detalji nesreće na autocesti: Vozač ispao iz automobila i pao s vijadukta od 15 metara Ilustracija Tragedija u susjedstvu Jurio Lamborghinijem da bi se snimio za YouTube: Ubio je dječaka (5) i ozlijedio njegove sestru i majku

Sreća u nesreći spasila je članove obitelji Tkalčević, vlasnike restorana u Zdihovu i njihove djelatnike koji su bili u podrumu kada se trideset tona težak kamion zabio u restoran. 'Kao potres, nemoguće je opisati jer je zvuk bio užasan, to je cvililo, kad sam izašla van pogledati nisam mogao minutu od dima i od prašine', ispričao je Davor Tkalčević, vlasnik restorana.

Supruga vlasnika još je u šoku, u ušima joj odzvanjaju stravični zvukovi. 'Mislili smo da je potres i počeli smo bježati, strašno, čula se detonacija, strašno smo prestrašeni', rekla je Ksenija Tkalčević, vlasnikova supruga. O uzrocima nesreće znat će se tek po završetku policijskog očevida. No, već sada mnogi nagađaju da je riječ o brzini.

'Čim je počelo to sve grmjeti odmah sam znao što je jer kako se ovuda vozi od kad je prošla autocesta, ovdje je stvarno strašno kako kamioni brzo voze', kaže Davor Tkalčević, vlasnikov sin. U srazu kamiona i zgrade teško je ozlijeđen vozač, 36-godišnji državljanin BiH, no izvan je životne opasnosti. Koliko bi žrtava bilo da se kamion u punoj brzini zabio u restoran s gostima i osobljem bolje je ni ne misliti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene