Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kamionom se zaletio u kuću

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Još jednu prometnu nesreću skrivio je alkohol, srećom, bez tragičnih posljedica. Sinoć je zagrebačku obitelj Čulo i njihove susjede iz sna prenuo strahovit udarac. U njihovo dvorište velikom se brzinom zaletio kamion.

Silnu štetu dvorištu Joze Čule napravio je pijani vozač koji se kamionom sinoć zabio pravo u kuću, baš kad se veći dio obitelji spremao na spavanje.

Pročitajte i ovo ZET autobusi pijani 50-godišnjak Brutalno napadnut ZET-ovac: Lupao po vratima busa, a kad mu je vozač otvorio, udarao ga šakom u glavu Policijska potjera u Zagrebu Priveli su ga VIDEO Detalji dramatične potjere kroz cijeli Zagreb: Otkriveno zašto je jurio kroz crvena svjetla, ozlijedio dvojicu policajaca...

Policija je vozaču izmjerila 1,6 promila. I dok ukućane nezvani gost srećom nije ozlijedio, sam vozač lakše je ozlijeđen.

I prije su se vozači zabijali u ovo i susjedna dvorišta. Na očito jednu od crnih točaka zagrebačkog područja, nitko od mjerodavnih još nije reagirao. 

Pijani vozači s opasne ceste i dalje im prijete i samo je pitanje vremena kad će neki novi kamion uletjeti u njihovo dvorište.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene