Obavijesti Video Pretražite Navigacija
zabio se u kuću

FOTO Šokantno svjedočanstvo: "Zatresla se kuća, žena vrišti i plače, pao je krov na dijete"

Aktualno Galerija Kamion se zabio u kuću kod Vinkovaca Kamion se zabio u kuću kod Vinkovaca Foto: Davor Javorovic/Pixsell Prometna nesreća u Markovcima Prometna nesreća u Markovcima Foto: Facebook/Prometne zgode i nezgode Screenshot Screenshot Foto: Google Maps Kamion se zabio u kuću kod Vinkovaca Kamion se zabio u kuću kod Vinkovaca Foto: Davor Javorovic/Pixsell +0 Kamion se zabio u kuću kod Vinkovaca Galerija 1/5 >>
Više osoba ozlijeđeno je u prometnoj nesreći u kojoj se kamion zabio u obiteljsku kuću.

Kamion se u srijedu u 6:26 zabio u kuću i srušio zid u Mirkovcima kod Vinkovaca, potvrdili su iz policije.

U nesreći su ozlijeđeni vozač i osoba iz kuće koji su na obradi u Općoj županijskoj bolnici u Vinkovcima.

Vozačka kabina probila je zid i nalazi se u kući, kažu u policiji.

Kako doznaje DNEVNIK Nove TV, u prometnoj je ozlijeđena 14-godišnja djevojčica koja se nalazila u svojoj sobi. Zid se srušio na nju, a kamion ju je odgurao.

"Pravo je čudo što je živa. U bolnici su joj šivali glavu", rekao je njezin očuh te dodao da je, prema sadašnjim informacijama, dobro i nalazi se u bolnici.

"Šok, šta da vam kažem drugo. Ja sam bio spavao, ali sam se probudio taman kad se to dogodilo, u tom momentu, ja sam mislio da je puknuo prozor kad sam čuo, zatresla se kuća. I onda je gospođa došla dolje, vrišti, plače, kaže pao krov na dijete"; rekao je Marko Miškić, očuh ozlijeđene djevojčice.

Pročitajte i ovo Objava Hrvatske turističke zajednice Pobrisali objavu HTZ objasnio kako su pomiješali Rovinj i Korčulu: Kažu bila je to nenamjerna pogreška

Vozač koji je vozio kamion slovenskih registarskih oznaka i njime se zabio u kuću također je u bolnici. Kuća se nalazi na nizbrdici, a na mjestu nesreće nema tragova kočenja.

Dežurni traumatolog Tomislav Abramović iz vinkovačke bolnice za Dnevnik Nove TV rekao je kakvo je stanje ozlijeđenih u prometnoj nesreći.

Djevojčica ima lakše ozljede, a liječnici su joj sanirali ozljedu glave. Nalazi se u stanju šoka. Zadržat će je u bolnici na promatranju.

Vozaču je slomljena nosna kost i u obradi je. Bolnica ga je htjela zadržati, ali je sam tražio da ga puste na vlastitu odgovornost. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene