Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kamenovani na povratku s utakmice Šibenik - Dinamo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na autocesti A-1 u mjestu Jasenice napadnut je sinoć oko 21 sat osobni automobil zagrebačkih registracija u kojem je bilo četvero putnika. Oni su se zbog kvara zaustavili uz cestu.

Putnici iz napadnutog automobila vraćali su se s utakmice  Šibenik - Dinamo kada su se zbog kvara morali zaustaviti uz cestu. 

Pročitajte i ovo Ukrajinski napad na Belgorod uništen i dalekovod Ukrajinske snage napale ruski grad, uništene kuće: "Jedna žena ranjena je gelerom u kralježnicu" Ilustracija Kaznena prijava Posvađali se u prometu, sljedeći dan nazvao ga na posao i pretukao: Muškarac zadobio teške ozljede

U jednom trenutku prišla im je skupina od desetak nepoznatih osoba te ih napala gađajući ih bocama i kamenjem.

Napadnuti vozač i putnici pobjegli su i prešli preko ograde autoceste, a napadači su nastavili s uništavanjem automobila, navodi policija.

U izvješću PU zadarska stoji kako ni vozač ni putnici nisu ozlijeđeni, ali je na automobilu napravljena materijalna šteta.

Djelatnici PU zadarske u suradnji s PU splitsko-dalmatinskom utvrđuju sve okolnosti događaja te se intenzivno traga za počiniteljima, navodi se u policijskom izvješću.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene