Obavijesti Video Pretražite Navigacija
161 prekršajna i tri kaznene prijave

Kamen u glavu prekršajna, joint u džepu kaznena prijava

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitska policija za jučerašnje je nasilje na splitskom Gay Prideu podnijela 161 prekršajnu prijavu, te tri kaznene i to za posjedovanje narkotika. Neslužbeno radi se o marihuani.

Sedam je osoba privedeno pred prekršajnog suca, a iz policije kažu kako je prekršajno prijavljeno 137 osoba.

Pročitajte i ovo Dijete na električnom romobilu, ilustracija Upozorenje policije Nesreća na sjeveru zemlje: Autom naletio na dijete na električnom automobilu, prevezeno u bolnicu Ilustracija Ostavljena djeca Tijelo nestalog dječaka (13) pronašli zakopano u napuštenom povrtnjaku: Prije smrti prebacio je novac s računa

Iz policije kako kako je daljnja istraga u tijeku te kako su formirani timovi koji pregledavaju snimke s jučerašnjeg događanja. Na temelju toga utvrdit će se hoće li biti još i kakvih prijava. 

Osoba koja je televizijskog snimatelja pogodila kamenom u glavu također je prekršajno prijavljena, a policija kaže kako je to zato što je osoba zadobila lakše tjelesne ozljede. Kaznena bi prijava, za to, prema riječima Željke Radošević iz PU splitsko-dalmatinske, bila da je osoba zadobila teške tjelesne ozljede ili da je kamenom gađan maloljetnik.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene