Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Još uvijek nepoznati napadači na transvestita

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija još traga za dvojicom muškaraca koji su u utorak napali transvestita iz Austrije i njegove dvije prijateljice, nakon što je trojka odlazila iz zagrebačkog kluba Gjuro u kojem su nastupili.

Incident se dogodio u utortak oko dva sata iza ponoći kad je 33-godišnji transvestit, hrvatski državljanin koji živi u Austriji, izlazio iz Gjure u društvu televizijske voditeljice Ide Prester (28) i njezine vršnjakinje Austrijanke.

Pročitajte i ovo Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić napadnuta hrvatska filmska ekipa Hrvatska je poslala prosvjednu notu zbog napada na Hrvate u Srbiji Policija u Srbiji, ilustracija Pretukli Hrvate u Pančevu Hrvatska uputila prosvjednu notu Srbiji: "Najoštrije osuđujemo napad, bio je nacionalno i etnički motiviran"

Na putu do automobila prišla su im dvojica muškaraca i počela ih vrijeđati, a zatim je jedan od njih udario 33-godišnjaka bocom u glavu, dok ga je drugi podržavao u tom napadu, rekla je glasnogovornica zagrebačke policije Aleksandra Ljuba.

Udarac nogom u vrat i šakom u bedro dobila je i Austrijanka nakon što je s Idom Prester počela dozivati pomoć.

Žrtve su potom uspjele pobjeći u automobil po kojem je napadač počeo lupati rukama i nogama.

Nakon liječničke pomoći koju je zatražio 33-godišnjak, troje
napadnutih slučaj je prijavilo policiji i opisalo joj napadače.

Žrtve smatraju da je povod napada seksualna orijentacija 33-godišnjeg transvestite, no u policiji kažu da će se to moći potvrditi tek kad uhvate počinitelje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene