Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pljačka u Dubravi

FOTO: Još se traga za pljačkašem, policija moli pomoć

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potraga za pljačkašem koji je jučer tijekom pljačke u Dubravi ubio zaštitara, na žalost još nije dala rezultata.

Zagrebačka policija primila je desetak telefonskih poziva građana i više mailova s informacijama o mogućem identitetu razbojnika koji je jučer opljačkao Volksbanku u Dubravi i ubio zaštitara, no potraga za ubojicom još nije dala rezultata.

Pročitajte i ovo Ilustracija njemačkog ovčara koji je napao ženu Užas u Dubravi Njemački ovčar ugrizao ženu i ubio drugog psa: "Napao je mene i moju obitelj, sve sam prijavio i nitko nije reagirao" Otkriveni improvizirani laboratoriji u Dubravi - 5 Kućna radinost FOTO/VIDEO Policija otkrila nekoliko laboratorija za uzgoj trave u Dubravi: Neke bi opremljenost i dob dilera mogla iznenaditi

Policijska glasnogovornica Jelena Bikić izvijestila je da se provjeravaju informacije koje su dobili od građana, ali da za sada pljačkaš ubojica još nije uhićen niti je utvrđen njegov identitet.

Ponovno je pozvala građane koji bi mogli imati saznanja o počinitelju da se jave policiji koja im garantira anonimnost. Odbjegli razbojnik biti će kazneno prijavljen za teško ubojstvo 49-godišnjeg zaštitara tvrtke Sokol Marić i razbojništvo. Prijeti mu kazna dugotrajnog zatvora.

>> FOTO: Policija moli pomoć u potrazi za pljačkašem

Iz poslovnice Volksbanke nepoznati pljačkaš odnio je nekoliko stotina tisuća kuna.

Prema opisu koji je dala policija, razbojnik je star oko 40 godina, visok 175 centimetara, ima izrazito ispijeno lice, izražene podočnjake i šiljasti nos. U vrijeme pljačke bio je neobrijan, na glavi je imao šarenu vunenu kapu, a na rukama crne rukavice.(Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene