Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija jamči anonimnost

Jeste li vidjeli ovog čovjeka? Traži se zbog pokušaja ubojstva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U utorak, 10. svibnja ove godine u Petrovaradinskoj ulici u Zagrebu dogodio se pokušaj ubojstva 35-godišnjeg muškarca. Policija je objavila fotografiju potencijalnog počinitelja i građane moli za pomoć.

U zagrebačkom naselju Prečko pred ulazom u poslovnu zgradu u Petrovaradinskoj ulici pronađen je pretučeni muškarac. Liječnička pomoć pružena mu je u KB Dubrava gdje je utvrđeno da se radi o teškim tjelesnim ozljedama opasnim po život.

Pročitajte i ovo Ilustracija Gabela Polje Smetala mu buka pa je čekićem napao dvojicu mladića: 19-godišnjaka je izudarao po glavi, teško je ozlijeđen Nož u ruci, ilustracija (Foto: Getty) brza akcija policije Pokušaj ubojstva u Prečkom: Najprije se posvađali, a onda i potukli. Jedan muškarac izboden, policija uhitila napadača

Tijekom provođenja kriminalističkog istraživanja policija je utvrdila potencijalnog počinitelja ovog kaznenog djela. Građane mole da ako imaju saznanja gdje se osoba s fotografije nalazi da dojave najbližoj policijskoj postaji, na broj 192 ili na e-mail adresu zagrebacka@policija.hr

Policija građanima jamči anonimnost i unaprijed zahvaljuje na svakoj dojavljenoj informaciji.

 

Muškarac s fotografije visok je oko 180 cm, jake tjelesne građe i izraženijeg trbuha, te tamno plave kose dužine do 1 centimetar. Lijeva ruka od ramena do zapešća u potpunosti mu je pokrivena tetovažom u tamno plavoj ili crnoj boji tako da podsjeća na rukav od majice, dok na nadlaktici desne ruke ima tetovažu veličine 30 x 10 centimetara nepoznatog oblika.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene