Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija moli za pomoć

Otišla po cigarete i nije se vratila, nestalog mladića traži HGSS

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija moli pomoć građana oko dva nestanka u posljednjih 10 dana.

Prije dva dana nestala je 27-godišnja Anica Ferić iz Novih Perkovaca. Anica je zadnji put viđena u nedjelju oko 10 sati u blizini trgovine u Novim Perkovcima. Djevojka je krenula kupiti cigarete i više se nije vratila kući. Nestanak je prijavila njezina majka.

Pročitajte i ovo Ilustracija Otac sve gledao Snimka na kojoj brat ubija sestru šokirala je zemlju: S ocem ju je godinama silovao, građani su bijesni Nestala djevojčica Danka ugrožavanje istrage MUP se oglasio o nestanku male Danke, uputio važan apel

Radi se o djevojci visokoj između 155 do 158 centimetara, slabije tjelesne građe, ravne crne kose i smeđih očiju. U trenutku nestanka na sebi je imala crvenu tuniku s bijelim vodoravnim prugama, crne tajice, a na nogama je imala bijele japanke.

Anicu prijatelji traže i putem Facebooka. Na svojim profilima međusobno razmjenjuju fotografije nestale djevojke i informacije koje bi dovele pomogle pri njezinom pronalasku.

Policija moli građane da ukoliko imaju bilo kakvih saznanja o nestaloj djevojci da dojave na telefon PP Đakovo 031/813-255 ili 192.

Riječanin Oliver nestao iz Drvenika

U razdoblju od 21. do 24. rujna, iz kuće u Drveniku, u blizini Makarske, u nepoznatom se smjeru udaljio 28-godišnji Oliver Postnikov, koji inače živi u Rijeci.

Riječ je o mladiću visokom 190 cm, jače tjelesne građe. U trenutku nestanka bio je odjeven u plavu trenirku i crnu majicu kratkih rukava sa bijelim natpisom.

U potragu za nestalim Oliverom uključila se policija, HGSS, DVD, građani i prijatelji koji ga pokušavaju pronaći i putem Facebooka gdje su otvorili grupu.

Policija moli građane ukoliko imaju bilo kakva saznanja ili zamijete osobu, da se jave u najbližu policijsku postaju ili na broj telefona 192.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene