Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijetila i pljačkala

Jeste ju vidjeli? Policija traga za nepoznatom zagrebačkom razbojnicom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ženu s fotografija policija sumnjiči za dva razbojništva u poslovnici plemenitih metala. S korisnim informacijama možete se javiti na broj 192, u policijsku postaju ili putem e-maila.

Zagrebačka policija je u potrazi za nepoznatom razbojnicom s fotografija. Sumnjaju da je uz prijetnju vatrenim oružjem i suzavcem počinila dva razbojništva u poslovnici plemenitih metala, i to 21. siječnja u Žumberačkoj ulici i 11. veljače u Ulici Hribarov prilaz.

Pročitajte i ovo Potraga za Dankom još traje Za 30 dana Tužiteljstvo traži produljenje pritvora osumnjičenima za ubojstvo Danke Arian Najveća organizirana potraga "Našli smo otiske stopala, ali nakon svega..." Potresne riječi policije koja danima traga za nestalim Arianom

Zagreb: Izbio požar u kući, jedna osoba poginula

Žena je stara izme 45 i 50 godina, visoka 170-175 centimetara i jače je tjelesne građe. Ima crvenu kosu do ramena, ali najvjerojatnije je riječ o perici. Tijekom pljački nosila je dioptrijske naočale, a bila je odjevena u krem, odnosno crnu jaknu, crne hlače na crtu te bijeli šal oko vrata. Sa sobom je imala i manji crni kišobran, kao i veću žensku torbu.

Svi koji imaju korisne informacije o nepoznatoj ženi policiji se mogu javiti u najbližu policijsku postaju, na broj telefona 192 ili e-mailom na adresu zagrebacka@policija.hr.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene