Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teška prometna nesreća

Karlovac: Poginuo dok je na vijaduktu mijenjao gumu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 9 sati na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, na viaduktu Drežnik u Karlovcu, poginula je jedna osoba, a jedna je osoba ozlijeđena i prevezena u karlovačku bolnicu, doznaje se u Policijskoj upravi karlovačkoj.

Prema prvim informacijama policije osobni automobil mercedes, u kojem su bile stradale osobe, sudario se s drugim osobnim automobilom.

Pročitajte i ovo Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta" Dva taksija sudjelovala u prometnoj nesreći u Zagrebu - 1 Nesreća u metropoli VIDEO Krš i lom u centru Zagreba: Sudarila se dva taksija, tramvajski promet bio u prekidu

Kako javlja Kaportal poginuo je vozač automobila koji se na vijaduktu zaustavio da promijeni gumu na vozilu. U jednom trenutku u automobil se zabilo drugo vozilo. Od jačine sraza tijelo nesretnika je odbačeno čak na drugi prometni trak autoceste prema Karlovcu.

U tijeku je očevid kojom će se utvrditi uzroci i okolnosti prometne nesreće. Očevidu je nazočan i sudac istrage Ivan Perković.

Zbog prometne nesreće na autocesti A6 Rijeka-Zagreb na vijaduktu Drežnik, promet se u oba smjera odvija uspreno jednim trakom, a u smjeru Rijeke vozi se i u koloni. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene