Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ispitan i pušten

Jean-Francois Ott izašao iz policije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izvršni direktor Orco Property Group Jean-Francois Ott večeras je napustio prostorije policije u zagrebačkoj Heinzelovoj ulici nakon provedenog obavijesnog razgovora, potvrdila je Aleksandra Ljuba iz MUP-ovog ureda za odnose s javnošću.

Policija je u Zagrebu ispitala predsjednika Uprave Orco grupe, većinskog vlasnika Sunčanog Hvara. Neslužbeno se doznaje da je razlog privatizacija Sunčanog Hvara koji očekuje restrukturiranje. Kriminalističku istragu provodi splitska policija u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom i DORH-om.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nema drugog načina Ott: Rješenje ćemo tražiti na međunarodnom sudu Slika nije dostupna Nakon obavijesnog razgovora Jean-Francois Ott napustio Hrvatsku

>> Šef Orco grupe na obavijesnom razgovoru

Otta, prvog čovjeka Orco Grupe i njezinog osnivača, policija je na obavijesni razgovor pozvala dok je bio u jednom zagrebačkom hotelu. 'Bitno je za napomenuti da je on pristao pričekati kolege iz Splita i da nije uhićen', rekla je Ljuba.

Slučajno ili ne, razgovor s istražiteljima uslijedio je nakon jučerašnjeg propalog dogovora između Orco grupe i Fonda za privatizaciju o budućnosti Sunčanog Hvara. (T.Š./Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene