Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ISTRAŽITELJI NA TERENU

EKSPLOZIJA U KARLOVCU - Ubio ženu sjekirom, pa ubojstvo pokušao prikriti eksplozijom plina?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ekiša za očevid utvrđuje je li muž, u pokušaju da prikrije ubojstvo žene, namjerno izazvao eksploziju plina. I osumnjičeni muškarac je u eksploziji zaradio teške opekline i u životnoj je opasnosti.

  U stan u zgradi oštećenoj u eksploziji plina u središtu Karlovca dva i pol sata nakon eksplozije stigla je ekipa za očevid kako bi provjerila je li prije eksplozije počinjeno teško kazneno djelo ubojstva i je li muškarac, želeći prikriti ubojstvo žene, izazvao eksploziju plina.

Pročitajte i ovo Eksplozija plina na Trešnjevci - 1 Detonaciju osjetio čitav kvart Urušen zid kuhinje, popucali prozori, oštećena vrata i auti... Žena teško ozlijeđena u eksploziji plina dok je kuhala Eksplozija plina u stanu na Trešnjevci VATROGASCI I POLICIJA NA TERENU Žena teško ozlijeđena u eksploziji plina u stanu u Zagrebu: Izbijeni su vrata i prozori, stradao je i automobil ispred kuće

 

U stan, mjesto nesreće, ekipa za očevid mogla je ući tek dva i pol sata nakon eksplozije.

Neslužbeno se doznaje da je muškarac, koji je imao psihičkih tegoba, ženu ubio sjekirom, nakon čega iz dvije plinske boce pustio plin, koji je uzrokovao razornu eksploziju.

Zapovjednik karlovačke Javne vatrogasne postrojbe Miroslav Rade potvrdio je da su u stanu u kojem se dogodila eksplozija pronađene dvije otvorene plinske boce, da su je zgradi dio krovišta i stropa te da su teško oštećena najmanje četiri stana.

Muškarcu, koji je u karlovačku Opću bolnicu prevezen s teškim opeklinama,  život je u opasnosti. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene