Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Incident u Puli

Izudarao ga lopatom jer mu je oduzeo prednost

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon prijepirke i vrijeđanja 56-godišnjak je izvadio lopatu iz svog vozila i udario 46-godišnjaka više puta po glavi i tijelu

Nervoza zbog problema u prometu kumovala je ove subote sukobu dvojice Puljana na Trgu 1. istarske brigade.

Pročitajte i ovo Ilustracija, djeca u školi Nakon svađe Drama u zagrebačkoj školi: Učenik prijetio da će donijeti pušku Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta"

Naime, nakon što mu je 56-godišnjak u kružnom toku navodno oduzeo prednost prolaska na Trgu na mostu, izrevoltiran takvim ponašanjem, 46-godišnjak je krenuo za njim do Trga 1. istarske brigade. Izišavši iz svojih vozila Puljani su se počeli prepirati, međusobno se vrijeđajući. U jednom trenutku 56-godišnjak je izvadio lopatu iz svog vozila i udario 46-godišnjaka više puta po glavi i tijelu.

Osim što je fizički napao sugrađanina, 56-godišnjak je lopatom udarao i po vozilu. Prvo je udario po stražnjim vratima na vozačevoj strani, pri čemu se razbilo staklo. Tom prilikom udarac je lopatom po dlanovima ruku dobila i 46-godišnjakova maloljetna kći koja je štitila lice, a potom je 56-godišnjak oštetio i krov vozila Opel Corsa, pulskih registarskih oznaka.

U sukobu je 46-godišnjak lakše ozlijeđen, dok njegova kći nije zadobila ozljede, a protiv obojice sudionika slijede optužni prijedlozi, i to protiv 56-godišnjaka za drsko ponašanje, a protiv 46-godišnjaka za narušavanje javnog reda i mira. Provedenim kriminalističkim istraživanjem, utvrđeno je kako je 56-godišnjak počinio i kazneno djelo uništenje i oštećenje tuđe stvari te protiv njega slijedi podnošenje posebnog izvješća ODO Pula redovnim putem. (Agencija Vlm)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene