Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesretan slučaj

Izlazeći iz automobila lovačkom puškom prostrijelio si nogu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ispred stambene zgrade u Raši 44-godišnjak iz Kršana sinoć si je lovačkom puškom prostrijelio nogu, izvijestila je danas istarska policija, koju je oko 20,30 sati labinska Hitna medicinska pomoć obavijestila da je kod nje osoba s prostrijelnom ranom.

Izvidima je utvrđeno kako se 44-godišnjak iz Kršana oko 20 sati ispred stambene zgrade u Ulici lipa u Raši ranio iz lovačke puške. Naime, muškarac je pri ulasku u automobil "hyundai" pulskih registarskih oznaka držao lovačku pušku koja je u jednom trenutku slučajno opalila i ranila ga u nogu. Pomoć mu je pružena u labinskoj Hitnoj medicinskoj pomoći, a zatim je prevezen u pulsku Opću bolnicu, gdje je utvrđeno da je lakše ranjen.

Muškarac, inače, ima urednu dozvolu za pušku, a policijski službenici u suradnji s mjerodavnim državnim odvjetništvom utvrđuju okolnosti u kojima se ta nesreća dogodila. (Hina)

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ljudska glupost VIDEO: 'Majstor' puca iz puške kao iz pištolja Slika nije dostupna Zločin u Vratečkom Lovačkom puškom ubio 47-godišnjaka

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene