Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Izgorjela streljana ATJ Lučko, dvoje ozlijeđenih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U streljani kojom se koristi Antiteroristička jedinica Lučko prigodom redovitog vježbovnog gađanja sinoć oko 19 sati je izbio požar.

Nazočni pripadnici Jedinice odmah su započeli s gašenjem, pri čemu su dvojica lakše ozlijeđena. Jednan je mladić zadobio opekotine po rukama, a drugi se nagutao dima. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Bizaran popis Liječnici se šale asortimanom usluga koji nude: "Potvrda za oslobođenje od TV pretplate, potvrda o nevezanju pojasa u automobilu..." Ilustracija Reakcija Liječnici zgroženi najavama da će kontrolirati vlasnike vikendica: "Ni pod kojim uvjetima i cijeni neće biti izdavane navedene potvrde"

Liječnička pomoć dvojici ozlijeđenih 30-godišnjaka pružena je u Klinici za traumatologiju i KBC-u Zagreb, priopćeno je iz Ureda ravnatelja policije.  Kako je riječ o lakšim ozlijedama, nakon ukazane pomoći pušteni su kući, a već su jutros bili na poslu.

Požar su lokalizirali i ugasili pripadnici JVP Grada Zagreba. 

Predpostavlja se da je požar uzrokovala iskra iz vatrenog oružja, što je dovelo do zapaljenja baruta u izolacijskim spužvama, koji se u 20-ak godina staroj streljani godinama nakupljao

Mjesto požara još je sinoć obišao ravnatelj policije Marijan Benko sa suradnicima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene