Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Požar u Slavonskom Brodu

Izgorjela kuća bivšeg gradonačelnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U požaru je danas uništena obiteljska kuća bivšeg slavonskobrodskog gradonačelnika Vladimira Jerkovića. Nitko nije ozlijeđen. Požar je, prema Jerkovićevim riječima, izbio oko 9,30 sati.

Nakon višesatnog očevida još uvijek službeno nisu potvrđene prve sumnje da je požar izazvao kratki spoj na električnim instalacijama. Glasnogovornica Policijske uprave brodsko-posavske Kata Nujić najavila je nastavak istrage o okolnostima izbijanja požara.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Stara Lipa kod Požege Požar im progutao cijeli život: Šesteročlana obitelj na ulici, djeca ostala bez knjiga i odjeće Slika nije dostupna UZROK JOŠ NEPOZNAT TRAGEDIJA U BARANJI: U požaru obiteljske kuće smrtno stradala 67-godišnjakinja

Prema neslužbenim procjenama nastala je šteta u visini od oko 500.000 kuna, a sutra bi na požarište trebao izaći i službeni procjenitelj osiguravajućeg društva. 'Nitko nije ozlijeđen, ali malo mi je kosa nagorjela. Bio sam u kući i pokušao gasiti požar i spasiti nešto od stvari, ali bezuspješno', kaže Vladimir Jerković. Među izgorenim stvarima je i više umjetničkih djela poput slike dubrovačkog slikara Đure Pulitike. 


Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene