Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Izgorjela farma, stoka spašena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na farmi 'Njive' u Lili, u blizini Našica, buknuo je požar i proširio se na okolne gospodarske zgrade, koje su izgorjele, ali vatrogasci su brzom intervencijom uspjeli spasiti 248 grla stoke.

Farma je u vlasništvu tvrtke "Novocommerce" d.o.o. Požar je buknuo jutros ispod nadstrešnice gdje su bile uskladištene bale sijena, a proširio se na halu u kojoj je linija za sortiranje luka. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna VRIJEDNE 100 MILIJUNA KUNA FOTO/VIDEO Spaljeno više od dvije tone opojnih droga: Ilegalno tržište očito se oporavilo nakon pandemije Psihijatar Anto Bagarić u studiju Dnevnika Nove TV - 2 GOST DNEVNIKA NOVE TV Psihijatar o stravi u Našicama: "U našoj kulturi razvija se patologija posjedovanja"

Brzom intervencijom 40 vatrogasaca DVD-a iz Lila, Našica, Đurđenovca i Šaptinovaca spašena je staja s 248 grla tovne junadi. 

U požaru je izgorjelo skladište s hladnjačom, spremište s 390 bala sijena, nadstrešnica te poljoprivredna mehanizacija. Šteta se procjenjuje na više od dva milijuna kuna.

Uzrok požara znat će se nakon očevida koji traje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene