Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sudar u blizini Rijeke

Izgorjela dva automobila, ozlijeđeno četvero ljudi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sinoć se na državnoj cesti D 501, u mjestu Hreljin kod Rijeke dogodio sudar nakon kojeg su dva vozila u potpunosti izgorjela.

'Prometna nesreća dogodila se jučer oko 21. sat, a u njoj je sudjelovalo osobno vozilo vukovarskih i zagrebačkih registracijskih oznaka. Do sudara je došlo kada je vozač iz Vukovara, zbog neprilagođene brzine, izletio iz zavoja i prešao na suprotni kolnički trak te udario u vozilo zagrebačkih oznaka', rekao je za Dnevnik. Tomislav Veršić, glasnogovornik PU primorsko-goranske.

Pročitajte i ovo Sudar automobila u zagrebačkim Dugavama - 4 Policija na terenu FOTO/VIDEO U prometnoj nesreći sudjelovala tri automobila: Ozlijeđena jedna osoba Nesreća kod Westgatea prema jankomiru Kombi Sokol Marića sudjelovao u nesreći kod Westgatea: Ozlijeđene tri osobe

Dodao je kako je 15-tak minuta nakon sudara vatra buknula na jednom, a zatim se proširila i na drugo vozilo. oba automobila u potpunosti su izgorjela. U nesreći je lakše tjelesne ozljede zadobilo četvero ljudi i svima je liječnička pomoć pružena u KBC Sušak. 'Vozač iz Vukovara imao je u krvi 0.23 promila alkohola, dok je vozač iz Zagreba bio negativan na alkotestiranju', dodao je glasnogovornik Veršić.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene