Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na cjevovod montirali crijevo

Izbušili cjevovod i krali gazolin

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivanićgradska policija provela je kriminalističko istraživanje nad trojicom hrvatskih državljana zbog sumnje da su od jedne tvrtke kojoj je sjedište Zagrebu otuđili zasad neutvrđenu količinu naftnog derivata gazolina, kojeg su kasnije preprodavali, izvješćeno je na današnjoj konferenciji za novinare.

Njih trojica su tijekom 2010. godine u Ivanić Gradu, u Kolodvorskoj ulici, iskopali zemlju i došli do cjevovoda tvrtke kojim protječe naftni derivat gazolin. Na cjevovodu su izbušili i montirali crijevo te tako otuđivali gazolin, kojeg su kasnije preprodavali za sada nepoznatim osobama.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ne zna se uzrok smrti Tijelo muškarca pronađeno u Savi kod Ivanić Grada Slika nije dostupna Ne zna se uzrok nesreće Dvoje mrtvih u teškom sudaru auta i tegljača na A3

Policijskom pretragom pronađene su posude različitih zapremina te cisterna s oko 7000 litara gazolina, a protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava općinskom državnom odvjetništvu u Ivanić Gradu. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene