Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Krvavi sukobi u Osijeku

Izbodena dvojica muškaraca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jučer je istražnom sucu u Osijeku priveden 41-godišnjak iz Donje Motičine pod sumnjom da je 19. siječnja svojeg 36-godišnjeg sumještanina kuhinjskim nožem ubo u prsa. Sličan incident dogodio se jučer u Aljmašu, gdje je 48-godišnjak zadobio tri ubodne rane u prsa.

Muškarac iz Donje Motične priveden je sucu uz kaznenu prijavu za ubojstvo te se osnovano sumnja da je pretekli ponedjeljak, nakon verbalnog i fizičkog sukoba, kuhinjskim nožem ubo 36-godišnjaka koji je zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pokušao ga ubiti zbog pjevanja na ulici? Slika nije dostupna Pronađen mrtav muškarac s ubodnom ranom u prsima

Hitna medicinska pomoć jučer je u 12,48 sati zaprimila dojavu da je 48-godišnjak iz Aljmaša uboden u prsa. Muškarac  je prevezen u Kliničku bolnicu u Osijek gdje je ustanovljeno da je zadobio tri ubodne rane u prsa te rane na desnoj ruci te da je riječ o teškim tjelesnim ozljedama opasnim po život. Na mjestu događaja, u dvorištu obiteljske kuće u Aljmašu, u alkoholiziranom stanju zatečen je 35-godišnjak, a pronađena je i krvava mačeta i nož. Nad 35-godišnjakom je u tijeku kriminalistička obrada.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene