Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obavlja se očevid

Iz vatrenog oružja ubio muškarca u Donjem Kosinju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ubojica je uhićen na mjestu ubojstva i priveden je u gospićku policijsku postaju.

U Donjem Kosinju prijepodne je iz vatrenog oružja ubijen muškarac (1953.), rodom iz Kosinja, izvijestila ličko-senjska Policijska uprava.

Pročitajte i ovo Ivica Kropek, voditelj Službe općeg kriminaliteta policije Dva ubojstva Osumnjičeni za ubojstvo supruge imao je dozvolu za oružje, a policija otkrila i što se zna o ubojstvu na Srednjacima Danka Ilić Tijelo nije pronađeno Načelnik policije o Dankinim ubojicama: "Oni o tome govore hladno, kao da su udavili mače". Otkrio i moguće razloge zašto kriju gdje je tijelo djevojčice

Kako je izjavila glasnogovornica Policijske uprave Maja Brozičević, na njega je iz vatrenog oružja pucao muškarac rođen 1961. godine. Ubojica je uhićen na mjestu ubojstva i priveden je u gospićku policijsku postaju, potvrdila je glasnogovornica dodajući da očevid obavljaju nadležni iz karlovačkog ŽDO-a.

Sl. Brod: 57-godišnjak nožem pokušao ubiti 24-godišnjaka

Od zamjenika karlovačke županijske državne odvjetnice Mladena Krajačića doznaje se da je zatražio obdukciju ubijenoga kako bi se utvrdilo vrijeme i uzrok smrti te da zasad ne može govoriti o oružju kojim je počinjeno ubojstvo ni o motivima ubojstva.

Zbog sumnje da je počinio ubojstvo, pod policijskom je obradom muškarac podrijetlom iz Donjeg Kosinja, ali mu prebivalište više nije ondje, rekao je Krajačić. Dodao je da njegovo ispitivanje u Županijskome državnom odvjetništvu nije planirano za danas jer još traje očevid s policijskim izvidima. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene