Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Alarm se nije uključio

POLICIJA BLOKIRALA BRAČ ZBOG VELIKE PLJAČKE BANKE

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U trenutku pljačke u banci se nije nalazila zaštitarska služba, a prilikom provale alarm se nije uključio niti su bile upaljene sigurnosne kamere.

Tijekom jučerašnjeg dana diljem otoka Brača vladala je drama s gotovo filmskim elementima. Otok je bio preplavljen policijskim službenicima, kontrolirale su se i sve trajektne linije iz Brača prema Splitu i Makarskoj kako bi se uhitili provalnici koji su tijekom noći s utorka na srijedu upali u poslovnicu Splitske banke - Societe Generale u Ulici Frane Radića u Bolu, piše Slobodna Dalmacija.

Pročitajte i ovo Ilustracija Općina Stara Gradiška U šumi pronađen ženski leš Ilustracija razbojništvo u stanu Opljačkan bjelovarski jerej: Isprevrtali stvari, ukrali veću količinu novca

Poreč: Oružana pljačka na recepciji hotela

Iz banke je, navodno odnesen milijunski iznos, a radi se o najmanje 200 tisuća eura (oko 1,5 milijuna kuna), spakiranih u raznim valutama i apoenima koji se nije nalazio u sefu banke, nego je bio pripremljen u vrećama za transport, doznaje list koji navodi kako se moguće radilo o dojavi s obzirom da je novac nedugo nakon pljačke trebao biti prebačen u Split.

U trenutku pljačke u banci se nije nalazila zaštitarska služba, a prilikom provale alarm se nije uključio niti su bile upaljene sigurnosne kamere.

Pretpostavlja se da lopovi nisu napustili otok već da se skrivaju u nekoj od vikendica i apartmana. Policijski očevid je u tijeku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene