Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hladnokrvno ubojstvo

Omiš: Psu zavezali kamen oko vrata i bacili ga u Cetinu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stanovnike Omiša šokirao je prizor mrtvog tijela psa u Cetini kojem je oko vrata bio zavezan kamen. Pas se u vodi nalazio već duže vrijeme budući da je izvučen već u poodmaklom stadiju raspadanja.

Iz rijeke Cetine izvađen je pas, najvjerojatnije pit bull, kojem je oko vrata bio zavezan kamen što je dokaz mučenja i ubijanja životinje. Članici Udruge za zaštitu životinja iz Omiša, koja je sudjelovala u izvlačenju psa iz rijeke, to je i potvrdio i policijski inspektor.

Pročitajte i ovo Specijalna policija pred Županijskim sudom u Zagrebu Dio crnogorske narkobande U centru Zagreba scene kao iz akcijskog filma: Pred sud izvedena skupina koja se tereti za krijumčarenje kokaina Policija uhitila osumnjičene Tučnjava u Šibeniku Trojica muškaraca nasmrt pretukla pomorca, jedan bivši profesionalni boksač: Sve je počelo u kafiću...

Pas je u Cetinu bačen u dijelu u kojem ga je od pogleda skrivala trstika. Sasvim slučajno ugledao ga je veslač, a u trstiku je krenuo želeći malo bolje vidjeti kornjaču koja se sunčala na stablu. O svemu je obavijestio udrugu, a slika koju je objavio na svom Facebook profilu na noge je digla zaštitnike životinja. Pitaju se do kada će ovakve okrutnosti nad životinjama ostajati bez kazni.

>>  Snimile ih NADZORNE KAMERE kako muče životinje na plaži

'Policijski inspektor s nama je čekao dolazak djelatnika komunalne službe Omiš. Lešinu psa odvezli su u hladnjaču u Veterinarsku stanicu Omiš, a mi se nadamo da će pokrenuti istragu i otkriti tko je to napravio', kaže članica udruge. Dodaje kako je pas u vodi bio najmanje 20-ak dana, a kako se već počeo raspadati ne znaju sa sigurnošću ni kojeg je spola. Nadaju se samo da ima čip i da će preko njega pronaći vlasnika. A do tada pozivaju sve koji nešto znaju da im se jave. Svaka informacija, kažu, mogla bi pomoći da pronađu osobu koja je na ovako okrutan način životinji oduzela život, što se po novome kažnjava i zatvorom. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene