Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rastresenost ili avantura?

Istarskim ipsilonom 79-godišnjak vozio krivim smjerom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog neznanja, rastresenosti ili avanture jedan je 79-godišnji muškarac u nedjelju vozio Istarskim ipsilonom u suprotnom smjeru te ugrozio druge vozače.

U nedjelju je policija dobila dojavu da se kolnikom autoceste A9 u suprotnom smjeru, od ulaza Vodnjan-sjever u smjeru Kanfanara, kreće osobni automobil Fiat Uno. U suradnji s Bina Istrom poduzete su sigurnosne mjere te su odmah upućene policijske ophodnje kako bi se zaustavilo vozilo koje se kreće u suprotnom smjeru.

Pročitajte i ovo Ilustracija Za vrijeme nastave Objavljeni detalji napada u osnovnoj školi, policija otkrila što će biti s ocem koji je nasrnuo na nastavnika Prometni policajci lažno izdavali kazne za prekršaje Podignuta prijava Kakva akcija! Dvojica policajaca vozačici USKOK-ova auta pokušali naplatiti nepostojeći prekršaj

Policijski službenici zatekli su u vožnji autocestom u pogrešnom smjeru spomenuti osobni automobil pulskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 79-godišnjak iz Pule kojem je zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama izdan prekršajni nalog.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene