Obavijesti Video Pretražite Navigacija
S 3,5 promila u krvi

Upucao se nakon što su ga isključili iz prometa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jutros oko 9 sati i 2 minute vukovarska je policija iz prometa isključila hrvatskog državljanina jer je vozio pod utjecajem alkohola. 55-godišnji muškarac je nakon toga sebi pucao u čelo pištoljem za stoku.

Policija u Županijskoj ulici u Vukovaru uočila Opel Corsu vinkovačkih registracijskih oznaka koja je vrludala po cesti. Policija je zaustavila vozača, koji je odmah stao i ni u jednom trenutku se nije opirao razgovoru s policijom, niti je poricao prekršaj. Alkotestiranje je pokazalo da ima čak 3,50 g/kg alkohola u krvi.

Pročitajte i ovo Kaštel zavijen u crno - 5 Tragedija u Kaštel Sućurcu Da se nije zamijenio za smjenu, iz gorućeg bi auta spašavao vlastitu obitelj: "To je nešto iz noćne more vatrogasaca" Ilustracija Vozio i službenog psa Pijani policajac izazvao prometnu nesreću: Pogledajte koliko je napuhao u rano jutro

Nakon što ga je policija isključila iz prometa ponudili su mu da nazove nekoga tko će doći po njega. Muškarac je krenuo u automobil po mobitel, ali je odmah nakon što je sjeo izvadio pištolj za stoku kojim je pucao sebi u čelo, potvrdio nam je glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske Krunoslav Žgela.

Žgela istiće kako tijekom razgovora s policajcima ništa nije upućivalo na to da bi zaustavljeni vozač mogao nauditi sebi ili drugima.

Na mjesto nesreće ubrzo je došla Hitna pomoć iz vukovarske Opće bolnice te je unesrećeni s teškim ozljedama glave prevezen u osječku Kliničku bolnicu. Očevid na mjestu događaja je završen, a obavili su ga pripadnici PU vukovarsko-srijemske te istražni sudac Županijskog suda.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene