Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija otkrila

Ipak ubojstvo: Zajedno pili pa ga nasmrt pretukao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija istraga i liječnička obdukcija pokazale su da je 61-godišnji muškarac prekjučer u Splitu ubijen.

Pročitajte i ovo Ilustracija Dovršeno istraživanje Utvrđen identitet napadača na maloljetnike u Vinkovcima: Riječ je o petorici mladića, dvojica su maloljetni Ilustracija Četvero ljudi u bolnicama Dvije nesreće u kratkom vremenu: Kod Pakraca sletjeli s ceste, u Požegi sudar dva auta

'Dvojica muškaraca prvo su se posvađala, a nakon toga došlo je do fizičkog obračuna. Oboje su u krvi imali znatnu količinu alkohola', rekla je Marina Kraljević Gudelj, glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske. Dodala je kako su uslijed tučnjave alkoholizirani muškarci pali sa zida, odnosno s visine od oko tri metra te ostali ležati na tlu. 'Uslijedilo je sve više i više dojava građana koji su nam rekli kako im se čini da je jedan muškarac mrtav, a drugi još uvijek daje znakove života', dodala je Kraljević Gudelj. 

>> Split: Nije isključeno ubojstvo muškarca

64-godišnjaka je policija privela te je protiv njega podešena kaznena prijava zbog ubojstva istražnom sucu Županijskog suda u Splitu. Neslužbeno doznajemo da je 61-godišnji muškarac umro nakon što je zbog slomljenih kostiju lica došlo do udisanja krvi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene