452697
452697
452697
452697
452697

Diplomatski automobil zabio se u dva parkirana auta i pobjegao

  • , 06.10.2016., 16:43
  • Autor:
  • komentara

Vozač vozila diplomatskih tablica jutros je, prema riječima vlasnika oštećenih vozila, u Zagrebu udario u dva osobna automobila te pobjegao s mjesta nesreće.

 
 
 
 
Incident u Zagrebu: Diplomatsko vozilo u naletu na parkirane aute napravilo štetu više tisuća kuna? (Foto: Čitatelj)
Incident u Zagrebu: Diplomatsko vozilo u naletu na parkirane aute napravilo štetu više tisuća kuna? (Foto: Čitatelj)

Nakon što je, prema priči svjedoka, vozač vozila diplomatskih tablica pobjegao s mjesta nesreće za njim se uputio svjedok i iz svog automobila fotografirao diplomatsko vozilo koje je, kaže, sudjelovalo u nesreći.

Kako su vlasnici oštećenih automobila muškarac i žena pozvali policiji, oni su došli na mjesto događaja i napravili očevid. U PUZ-u kažu da su ''zaprimili dojavu o prometnoj nesreći (sudar dva osobna automobila i nalet na parkirano vozilo) u Bužanovoj ulici danas, 6. listopada u 11.08 sati. ''

Također napominju kako se ''okolnosti ove prometne nesreće još uvijek utvrđuju''.

No, vlasnik jednog od oštećenih automobila u izjavi za Dnevnik.hr kaže kako je prilikom udara u njegovo i vozilo oštećene gospođe nastala šteta od više tisuća kuna te da se nije radilo o sudaru dva vozila, nego naletu na dva parkirana vozila.

''Pri povratku sa sastanka vidio sam iz daljega da mi je auto oštećen. Krenuo sam prema autu, a druga oštećena gospođa me dočekala. Rekla je da je bila nesreća - netko je oštetio vaš i moj auto. Dobro je da se našao jedan prolaznik, vozač koji je u prvi mah zapisao registarsku tablicu i budući da je vidio da vozač auta nije stao nego je pobjegao, uputio se svojim autom za njim, uzeo mobitel i snimio čovjeka kako bježi. Tablice su diplomatske. Zvali smo policiju, došli su, očekivao sam probleme i nazvao Novu TV koja je došla puno prije policije. Policiji je trebalo sat i dvadeset minuta da dođu, a vašoj televiziji deset minuta'', ispričao je za Dnevnik.hr Tomislav Radić, vlasnik oštećenog automobila.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se