Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poginule tri osobe

Očevid teške nesreće: Nema preživjelih, nema očevidaca, nema tragova kočenja...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon policijskog očevida i dalje nije poznat uzrok nesreće u kojoj su tri osobe izgubile život.

Uzrok prometne nesreće, u kojoj su jučer u vozilu šibenskih oznaka u blizini Zagreba poginuli supružnici i njihov nećak, još nije utvrđen jer nitko od putnika nije preživio nesreću i nema očevidaca.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća, ilustracija nedaleko Knina Policija objavila detalje teške nesreće: Kod Knina poginuo vozač U prometnoj nesreći u Velikoj Gorici smrtno stradao motociklist - 3 Kod Velike Gorice Otkriveno kako je došlo do tragedije u kojoj je na Veliki petak poginuo motociklist

Zasad nije utvrđen ni tehnički kvar na vozilu, kojim je 62-godišnji vozač jučer oko 11 sati sletio na 16. kilometru autoceste A1 u smjeru Zagreba, između čvorova Jastrebarsko i Zdenčina.

Na cesti nije bilo ni tragova kočenja, pa je zasad ostao nepoznat uzrok zbog kojeg je vozač sletio s ceste i udario u metalnu ogradu zbog čega se vozilo prevrnulo, zaustavivši se na betonskom zidu odvodnog kanala.

>> Strašna prometna nesreća na A1: Poginule tri osobe

Tijela stradalog vozača, njegove 63-godišnje supruge i 35-godišnjeg nećaka prevezena su u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku na zagrebačkoj Šalati, izvijestila je zagrebačka policija.

Zbog te nesreće jučer su do 15,40 sati desna prometna traka i traka za zaustavljanje vozila u nuždi bile zatvorene, dok se promet nesmetano odvijao lijevom prometnom trakom istočnog kolnika autoceste A1. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene