Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

VIDEO Slovački ministar oglasio se o stanju premijera: "Ovo je jako težak dan. Borba za život premijera i dalje traje"

Prebrza vožnja?

Hvar: Mladići teško stradali, liječnici se bore za njihove živote

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najvjerojatnije zbog brze vožnje, ali pod još uvijek neutvrđenim okolnostima, Peugeot 403 izletio je s ceste i nesretni mladići su ispali iz automobila.

Liječnici KBC-a Split bore se za život dvojice mladića koja su teško stradala u prometnoj nesreći koja se sinoć oko 20:30 sati dogodila kod Gdinja na Hvaru.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća, ilustracija Pokrenuta istraga Zadobila teške ozljede: Liječnica (51) preminula četiri dana nakon što je stradala u prometnoj nesreći Ilustracija imao gotovo 3 promila Srbin mrtav pijan i bez vozačke automobilom pokosio terasu zagrebačkog kafića

Najvjerojatnije zbog prebrze vožnje, pod još uvijek neutvrđenim okolnostima, Peugeot 403 izletio je s ceste u blizini Gdinja. Iz vozila su ispali 20-godišnji Z.I. iz Splita i 22-godišnji G.K. iz Zastražišća.

Obojica ozlijeđenih mladića helikopterom su prebačena u Klinički bolnički centar Split. 22-godišnjak, koji je smješten na Jedinicu intenzivnog liječenja, ima nagnječenje pluća i prijelom desne potkoljenice, a 20-godišnjak je također zadobio teške i po život opasne ozljede te leži na Odjelu neurokirurgije s nagnječenjem mozga i ranama na glavi.

Zbog teških ozljeda s mladićima nije bilo moguće obaviti razgovor pa još nije utvrđeno tko je vozio Peugeot 403, karavan, star 15-ak godina. (Agencija VLM)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene