Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bio u ribolovu

Hvar: Mladić umro dok je po snažnoj buri ronio na dah!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijelo nesretnog mladića, koji je išao roniti na dah zbog ribolova, pronađeno je sinoć od rta na sjevernoj strani otoka Hvara.

Nacionalna središnjica za usklađivanje traganja i spašavanja na moru dobila je nešto iza 21 sata dojavu da je tijelo nestalog ronioca A.V. isplivalo kod rta na sjevernoj strani otoka Hvara, izvijestilo je sinoć Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture.

Pročitajte i ovo Općina Jelsa Vratili zgradu u posjed Napeto na Hvaru: Načelnik sa zaštitarima "zauzeo" sporni kat zgrade, mještani vikali: "Jelsa je naša!" Slika nije dostupna Utvrđuju se okolnosti Muškarac smrtno stradao tijekom ronjenja kod Paklenih otoka

Riječ je o mladiću koji je jučer popodne išao roniti na dah zbog ribolova u uvali Priluka-Žukova na otoku Hvaru, a kako se do mraka nije vratio za njim je oko 19 sati pokrenuta potraga.

Odmah po dojavi u akciju se uključio brod 'Pojišan' Lučke kapetanije Split i brod 'Sv. Mihovil' pomorske policije, te je iz Starog Grada isplovio kapetan Ispostave s privatnim plovilom. U pretragu obalnog dijela uključila se temeljna policija Hvar, kao i rodbina i prijatelji nestalog. Usprkos buri, potraga je nastavljena, te su na kraju tijelo ronioca kod rta Smočiguzica pronašli mještani koji su isplovili s privatnim plovilom.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene