Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Više kaznenih djela

BiH: Uhićena dvojica hrvatskih državljana s tjeralice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Protiv dvojice hrvatskih državljana raspisana je tjeralica zabog različitih kaznenih djela u BiH.

Pripadnici Granične policije BiH uhitili su tijekom vikenda dvojicu hrvatskih državljana jer je za njima raspisana tjeralica zbog različitih kaznenih djela u toj zemlji, izvijestili su u ponedjeljak iz Granične policije BiH.

Pročitajte i ovo Glasanje u Mostaru za Hrvatski sabor XI jedinica Otvorena birališta za Hrvatski sabor: U BiH registrirano više od 200.000 glasača Ivan Tolj "Mi smo izigrani" General Ivan Tolj: "Ako se nastavi narušavanje položaja Hrvata, morat ćemo vratiti Herceg-Bosnu"

Policijski službenici Jedinice granične policije u Gradiški su u subotu, na graničnom prijelazu na ulazu u Bosnu i Hercegovinu, uhitili hrvatskog državljanina H. E. (1978.).

Kontrolom osobnih dokumenata utvrđeno je da je za njim tjeralicu raspisala Policijska postaja Gradiška zbog kaznenog djela ugrožavanje sigurnosti.

Pokušao podmititi policajca s 200 eura

Istodobno je na međunarodnom graničnom prijelazu Gradina uhićen 29-godišnji N. I., također prigodom kontrole na ulazu u BiH. Utvrđeno je da ga traži Općinski sud u Livnu zbog kaznenog djela teške krađe.

Po priopćenju Granične policije BiH, H. E. je predan službenicima Policijske postaje Gradiška, dok je N. I. predan službenicima Sudske policije Odžak. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene