Obavijesti Video Pretražite Navigacija
1,69 promila

Gradonačelnik Poreča pijan skrivio nesreću

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nesreća se dogodila u petak oko jedan sat kod Svetog Lovreča, a u nesreći nitko nije ozlijeđen.

Porečki gradonačelnik Edi Štifanić (IDS) prošao je bez ozljeda u prometnoj nesreći koja se u petak, jedan sat iza ponoći, dogodila kod Svetog Lovreča kada je pod utjecajem alkohola, s 1,69 promila u krvi, službenim vozilom izletio van kolnika, izvijestila je istarska policija.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća između Glavica i Hana Nedaleko od Sinja Teška prometna nesreća u Dalmaciji: Motociklist poginuo u sudaru s osobnim automobilom Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta"

Policija u priopćenju nije otkrila identitet vozača već je navela da se radi o 49. godišnjem hrvatskom državljaninu.

Prema policijskom izvješću prometna nesreća se dogodila nedaleko mjesta Sveti Lovreć kada je Štifanić vozio 'renault' pulskih registarskih oznaka, pod utjecajem alkohola od 1,69 g/kg, iz smjera Sv. Lovreča prema Baderni.

Nedaleko skretanja za mjesto Čehići, vozač se nije kretao sredinom obilježene prometne trake te je sletio van kolnika i prednjim dijelom udario u smjerokazni stupić, prometni znak te nisko raslinje.

Gradonačelnik koji je u vrijeme nesreće bio sam u automobilu nije ozlijeđen već je samo nastala materijalna šteta.

Zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama protiv njega bit će podnesen optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu, kažu u policiji. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene