Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog neprilagođene brzine

Gospić: U teškoj prometnoj nesreći poginuo motociklist

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na državnoj cesti Gospić-Karlobag u predjelu Takalice dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je poginuo motociklist.

Nesretni je motociklist nakon nesreće prevezen u gospićku bolnicu gdje je od zadobivenih ozljeda preminuo. Očevidom će se utvrditi identitet motociklista, a najvjerojatnije je riječ o neprilagođenoj vožnji, doznaje se u Ličko-senjskoj PU.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća, motociklist sletio s ceste - 6 Traje očevid FOTO Prometna nesreća u centru Zagreba, motocikl završio na nogostupu Slika nije dostupna Prometna nesreća Motociklist pao u provaliju, liječnici mu se bore za život

Ličko senjska policija je očevidom na mjestu nesreće kod Gospića utvrdila da je jučer smrtno stradali motociklist 39-godišnjak iz Zagreba te da se nesreća dogodila zbog neprilagođene brzine.

Nesreća se dogodila oko oko 17,55 sati na državnoj cesti Gospić-Karlobag, predjelu Takalice, grad Gospić, kad je 39-godišnjak upravljajući motociklom 'kavasaki versys' zagrebačkih registarskih oznaka, zbog neprilagođene brzine u oštrom lijevom zavoju izgubio nadzor nad motociklom i prevernuo se na cestu.

Od teških ozljeda umro je u 18,30 u gospićkoj bolnici, kaže se u priopćenju ličko senjske Policijske uprave. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene