Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teško ga ozlijedila

Gospić: Maloljetnica sjekirom pokušala ubiti 28-godišnjaka iz Senja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Maloljetnica je nekoliko puta tupim dijelom sjekire po glavi udarila 28-godišnjaka. Jutros je dovršena kriminalistička istraga.

Policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske, u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Karlovcu, dovršili su kriminalističko istraživanje nad maloljetnicom s područja Grada Senja, zbog osnovane sumnje da je počinila kazneno djelo ubojstva u pokušaju.

Pročitajte i ovo Ilustracija Gabela Polje Smetala mu buka pa je čekićem napao dvojicu mladića: 19-godišnjaka je izudarao po glavi, teško je ozlijeđen Damir Kosmač Ubojica na slobodi Pred djecom nasmrt zatukao ženu i tijelo bacio u Savu, a onda je počinio novi užasni zločin - batom za meso premlatio ljubavnika

>> Sin ubio majku: Bacila na njega uroke, a on uzvratio sjekirom

'Ona je u petak, 18. siječnja oko 9:30 sati u kući na području Grada Gospića, fizički napala 28-godišnjaka s područja Grada Senja, zadavši mu više udaraca tupim dijelom sjekire u predjelu glave, pri čemu mu je nanijela teške tjelesne ozljede okvalificirane u Općoj bolnici u Gospiću, te je prevežen na daljnje liječenje u KBC Rijeka', javlja policija.

Protiv nje je podnesena kaznena prijava Županijskom državnom odvjetništvu za mladež u Karlovcu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene