Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Požar lokaliziran

Čak 150 vatrogasaca gasilo buktinju na Braču, gorjele su i kuće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Više od 150 vatrogasaca borilo se sa vatrenom stihijom na Braču.

Požar otvorenog prostora na području Vele Farske uvale na kraju je lokaliziran sinoć u 21.30. Tijekom noći uspostavjeno je dežurstvo i sanacija požarišta. Jutros su upućena dva helikoptera sa uređajem za gašenje da pomognu u saniranju rubnih dijelova požarišta. 

Pročitajte i ovo Požar vlaka uzrok nepoznat VIDEO Drama na tračnicama: Zapalio se vlak u vožnji, opasnost prijetila i stambenim zgradama Požar kod Šibenika Radi se na dogašavanju Požar kod Šibenika pod kontrolom vatrogasaca: "Izgorjela je površina od oko 450 hektara"

>> Gori šuma, gase je kanaderi

U gašenju požara sudjelovalo je oko 150 vatrogasaca sa 40 vozila iz 24 vatrogasne postrojbe. Požar su tijekom dana iz zraka gasila 3 Canadaira, 2 Air Tractora i 2 helikoptera. Opožarena je trava i nisko raslinje. U tijeku je sanacija požarišta.

U jučerašnje su gašenje, osim zemaljskih snaga, bili uključeni i kanaderi, helikopteri i air tractor. Borbu sa stihijom otežavao je tijekom dana i vjetar. Kako doznajemo iz PU splitsko-damatinske, izgorjela je jedna kuća, a još dvije su nagorjele.

Lokaliziran je i požar koji je jučer buknuo kod Konjevrata.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene