Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija traži pomoć

Gliser usmrtio kupača i pobjegao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U naletu glisera kod otoka Lukovnjak jutros je poginuo 43-godišnjak iz Skradina, izvijestila je Šibensko-kninska policijska uprava koja je utvrdila identitet stradalog, ali još nije otkrila tko je skrivio nesreću.

Muškarac iz Skradina kupao se u moru kod otoka Lukovnjak, u Tribunju kraj Vodica, a oko 10,30 sati na njega je naletio gliser koji se udaljio s mjesta nesreće. 'Operativno komunikacijski centar PU zaprimio je dojavu da je u Tribunju gliser, gumenjak, naletio na kupača u moru i usmrtio ga’, navodi policija koja poziva sve koji imaju informaciju o nesreći i gumenjaku da se jave u najbližu policijsku postaju ili na telefon 92 radi otkrivanja počinitelja te pomorske nesreće.

Pročitajte i ovo Karinsko more Zaštita i turizam Najmanje more na svijetu: Građani i struka ne vide prepreke da Karinsko more oduzme titulu Mramornome Ilustracija nepoštene trgovačke prakse? AZTN pokrenuo upravni postupak protiv poznatog trgovačkog lanca

>> Sin spasio oca koji je stradao pod motorom glisera

U priopćenju se opisuje da je gliser koji je naletio na kupača sive boje, dug oko 5-6 metara s konzolom po sredini, s vanbrodskim motorom jakim između 50 i 80 konjskih snaga, te da je u trenutku nesreće na gumenjaku bilo pet osoba, među kojima jedna žena u žutom kupaćem kostimu. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene