Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dvije osobe zadobile lakše ozljede

Gliser udario u hridi kod Pakoštana, djevojčica teže ozlijeđena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gliser u kojemu je bila četveročlana nizozemska obitelj udarila je u subotu navečer u hridi otočića Žavinac Mali blizu Pakoštana, pri čemu je djevojčica teže ozlijeđena, priopćeno je u nedjelju iz Ministarstva mora, prometa i infrastukture.

Nacionalna središnjica za usklađivanje traganja i spašavanja na moru (MRCC Rijeka) dojavu o nasukanju primila je u 23 sata i organizirala prebacivanje na obalu, gdje su teže ozlijeđeno dijete i još dvije lakše ozlijeđene osobe u 00.15 sati preuzeli djelatnici Hitne medicinske pomoći. Djevojčica je prevezena u zadarsku Opću bolnicu, gdje utvrđeno da je pretrpjela lom kostiju ruke.

Pročitajte i ovo Ilustracija tragedija kod Muća Mrtav čovjek pronađen na cesti, policija se obratila javnosti Srušio se most u Baltimoreu - 4 Tragedija u Baltimoreu VIDEO Jedna osoba preminula, sve je manje nade za nestale u rijeci: Otkriveno zašto se brod zabio u most

Očevid na poziciji nesreće službenici Lučke kapetanije Zadar dovršili su tijekom današnjeg dana. Vlasnik, ujedno voditelj nasukane brodice nije bio pod utjecajem alkohola te je pozvan u Lučku ispostavu Biograd na moru javiti se radi daljnjih očevidnih radnji o uzrocima ove pomorske nesreće.

Nasukana brodica, 5,5 metara dužine s vanbrodskim pogonskim strojem ukupne snage 100KS, koja plovi pod nizozemskom zastavom, ostala je na poziciji nasukanja gdje ne predstavlja opasnost za druge sudionike u pomorskom prometu, stoga je vlasniku izdan nalog za obavljanje komercijalnog odsukavanja, navodi se u priopćenju. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene