Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubojstvo u na trgu

Strava u Glini: Pred dvojicom sinova ubio suprugu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kada je ubojica pucao u ženu, ona je u naručju držala njihova dvogodišnjeg sina i ranjena pala na dijete.

Pola sata prije podneva 29-godišnji muškarac u središtu Gline pucao je u svoju suprugu, koja je od zadobivenih ozljeda preminula u Domu zdravlja, a zatim pokušao presuditi i sebi.

Pročitajte i ovo Nema vode Sramotno Temperature otišle nebu pod oblake, a neka sela na glinskom području danima nemaju vodu: "Užas. Rekli su nam da ne znaju gdje je kvar" Snijeg okovao sela u Glini - 15 OKOVANI SNIJEGOM VIDEO/FOTO Odsječeni od civilizacije: Stanari kontejnera u Glini ostali bez obroka, struje i grijanja

'Na Trgu bana Jelačića 29-godišnji muškarac iz vatrenog oružja pucao je u 23-godišnju suprugu, pred očima svojeg dvogodišnjeg i trogodišnjeg sina te zaprepaštenih prolaznika. Nakon toga pokušao je samoubojstvo', rekla je za Dnevnik.hr glasnogovornica PU sisačko-moslavačke Iva Hranitelj.

Ozlijeđena žena prebačena je u Glinu u Dom zdravlja gdje je nakon sat vremena preminula, a 29-godišnjaku je liječnička pomoć pružena u sisačkoj Općoj bolnici. Dječaci u pucnjavi nisu ozlijeđeni. Glasnogovornica Hranitelj rekla je kako je policiji 29-godišnjak dobro poznat po tri kaznene prijave za nasilje u obitelji.

Par je službeno razveden, a žena je neko vrijeme boravila u sigurnoj kući, ali je iz nje izašla prije dva mjeseca. Prije pucnjave par je bio u Centru za socijalnu skrb nakon čega su s djecom otišli u park. Kako su ispričali očevici, kada je 29-godišnjak pucao u ženu, ona je u naručju držala njihova dvogodišnjeg sina i ranjena pala na dijete. Četverogodišnjak je uplašen počeo bježati i trčati preko ceste gdje ga je zamalo pregazio automobil.

Muškarac je policiji poznat po nekoliko prijava. Imao je dvije prekršajne i jednu kaznenu prijavu za nasilje u obitelji, dva je puta bio prijavljan zbog nasilja na djecom i neplaćene alimentacije, jednu je prijavu zaradio zbog nelegalnog posjedovanja oružja i jednu zbog teške krađe.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene