Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nemoćno promatrali

Gledali kako im kuća gori do temelja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nevrijeme i dotrajale električne instalacije krive su za požar u kojem je do temelja izgorjela kuća starijih supružnika u selu Radonić pokraj Drniša. Stipe i Ana spasili su se, ali sve što su imali nestalo je u plamenu.

Sve to sad je zgarište. U nekoliko minuta čitava kuća Ane i Stipe Brnadića nestala je u plamenu. Sjedili su u prostoriji na donjem katu, miris dima, došao je odozgo iz spavaće sobe. Već stariji, bili su nemoćni bilo što uraditi. 'Kartali smo, a žena kaže: što je ovo, kao da se osjeti paljevina', rekao je Stipe. 'Izašli smo van, sjedili na zidu i gledali kako gori', kaže Ana. Plamen i vjetar odnijeli su sve i dvoje starijih ljudi ostavili u suzama.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Preminula i snaha Stipe Božića Slika nije dostupna Mariću 625 tisuća kuna previše za smrt zaštitara

Ana i Stipe imat će se gdje smjestiti. Treća je to velika tragedija koja ih je pogodila u nepunih deset godina. 'Mene ništa ne pogađa, jer sam doživjela sve. Dva sam sina pokopala, ja stojim kao drvena Marija', rekla je Ana. Za požar su u kombinaciji s nevremenom izgleda krive i loše električne instalacije. Bilo što da je uzrok, supružnicima je slaba utjeha. Najteže je kažu bilo nemoćno promatrati kako sve što su čitav život stvarali u trenutku samo nestane.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene